Press

Pressmeddelande 2022-02-15

Vattudalens Fisk AB breddar sig i Jämtland och satsar på lokal marknad

Vattudalens Fisk AB förvärvade igår den 14 februari 2022 samtliga aktier i Börtnans Fjällvattenfisk AB. Det innebär att Börtnans Fjällvattenfisk AB nu är ett helägt dotterbolag till Vattudalens Fisk AB.

Vi vill satsa och verka på de lokala mathantverken i Jämtland och hälsar därmed Börtnans Fjällvattenfisk varmt välkomna som en del av koncernen. Vi vill bevara den prisbelönta och traditionella förädlingskonsten av mathantverk i Börtnan, Jämtland. Vi har haft god kontakt och känner bolaget sedan länge och ser en stor potential för en spännande framtid med fortsatt lokala produkter av svensk fisk.

Börtnans Fjällvattenfisk AB är ett familjeföretag som bedrivits småskaligt och lokalt i snart 40 år. Hos dom förädlas svensk fisk enligt gammal tradition med modern teknik. Fisken har vunnit flertalet medaljer i SM i mathantverk och finns hos återförsäljare runt om i länet om inte minst i deras egen gårdsbutik i Börtnan.

Vid frågor kontakta:
Vattudalens Fisk AB
Tel.nr. 073-723 91 38
E-post: post@vattufisk.se
Börtnans: Hemsida

Pressmeddelande 2022-02-11

SVENSK FISK I 15 ÅR TILL!

Vi har glädjande nyheter! Vattudalens Fisk AB har fått tillstånd att fortsätta föda upp fisk i Ströms Vattudal. Tillståndet innebär 15 år till av svensk fisk och arbete för de 20-talet lokalanställda vid bolagets verksamhet.

Vi är glada att kunna hålla i gång det goda samarbetet med lokala entreprenörer och leverantörer. Vi ser även fram emot att fortsätta utveckla branschen inom hållbarhet samt miljö och framför allt att bidra till ett starkare matland – Sverige.

Vid frågor kontakta:
Vattudalens Fisk AB
Tel.nr. 073-723 91 38
E-post: post@vattufisk.se